ΜΟΥΣΙΚΑ ΝΕΑ

Το χειρότερο Χριστουγεννιάτικο τραγούδι

Το Last Christmas των Wham ψηφίστηκε το πιο ενοχλητικό Χριστουγεννιάτικο τραγούδι όλων των εποχών! Η έρευνα έγινε στη γειτονική Βουλγαρία πριν από λίγες μέρες και η λίστα συνεχίζει με το 'White Christmas' του Bing Crosby, 'Do They Know It's Christmas' από Band Aid  και το 'Happy Xmas (War Is Over)' του Lennon.

ρεκόρ Guiness για τον βασιλιά της ποπ

Η promo αφίσα, μεγέθους 50μ. x 50μ. και βάρους ενός τόνου, κατασκευάστηκε για την κυκλοφορία του πρώτου album του Michael Jackson, μετά τον θάνατό του, με τίτλο "Michael" είναι η μεγαλύτερη αφίσα που έχει κατασκευαστεί ποτέ.Το poster τοποθετήθηκε κοντά στο αεροδρόμιο Heathrow του Λονδίνου για να είναι ορατό από το αεροπλάνο κατά την προσγείωση και θα παραμείνει εκεί μέχρι τις 23.12.

422.400 δολάρια για ένα χειρόγραφο

Το ποσό των 422.400 δολαρίων έδωσε ο Αμερικανός συλλέκτης Ανταμ Σάντλερ για να αποκτήσει ένα χειρόγραφο του Μπομπ Ντίλαν. Στο χειρόγραφο είναι γραμμένοι με μολύβι οι στίχοι ενός από τα πια διάσημα τραγούδια του καλλιτέχνη, του «The Times They Are A-Changin». Οι αρχικές εκτιμήσεις του Οίκου Σόθμπις στη Βρετανία κινούνταν μεταξύ 200.000 και 300.000 δολαρίων

Οι πιο κερδοφόρες περιοδείες του 2010

Bon Jovi, U2, ΑC/DC αλλά φυσικά και η Lady Gaga είναι μεταξύ άλλων τα ονόματα με τις πιο κερδοφόρες περιοδείες για το 2010. Στην πρώτη θέση οι Bon Jovi, με έσοδα 146,5 εκ. δολαρίων σε 69 sold out συναυλίες. Στη δεύτερη θέση οι U2 με κέρδος 131,5 εκ. δολάρια ενώ στη δεκάδα βρίσκονται ακόμα οι AC/DC, Lady Gaga, The Black Eyed Peas, James Taylor & Carole King, The Eagles, Metallica, Dave Matthews Band και Paul McCartney .

Αxl Rose, o καλύτερος τραγουδιστής όλων των εποχών

Σε δημοψήφισμα που οργάνωσε το MusicRadar για να βγάλει μια λίστα με τους καλύτερους τραγουδιστές συγκροτημάτων (οι solo καλλιτέχνες δεν παίρνουν μέρος σε αυτή την ψηφοφορία), ο Axl Rose, τραγουδιστής των Guns N' Roses,  ψηφίστηκε ως ο καλύτερος μεταξύ ονομάτων όπως ο Freddie Mercury, o Robert Plant και ο Dio.

Πυξ Λαξ 13.07.11 OAKA

Πυξ Λαξ @ Ολυμπιακό Στάδιο, Αθήνα13/07/2011Πρόκειται για μία μουσική συνάντηση φόρο-τιμής στη μνήμη του πολυαγαπημένου τους φίλου, συνεργάτη και πιστού συνοδοιπόρου, Μάνου Ξυδούς.

1 2 123 124 125 126 127 128 130

ΑΤΖΕΝΤΑ

Απρίλιος
  • Δεν υπάρχουν Εκδηλώσεις για την συγκεκριμένη μέρα

Αναλυτικά »